Category Archives: 2018

Cyclorama video studio

Our client required an infinity wall to allow for 'floating' product videography.  Infinity walls, also known as cycloramas, allow for digital backgrounds to be added in post production.  The solution was a custom designed double curvature white space created on acoustically isolated timber framing with Class 5 plasterwork and super-matt paintwork.
Read More

Physics Expansion – Baldwin Spencer

Hatz has recently completed the refurbishment of student space in Baldwin Spencer building.The design concept utilises triangulated folded patterns and strong colour in curating the function of the learning spaces. Linear lights highlight the perspective lines thus creating a strong profile for the angled ceilings and joinery.
Read More

Elisabeth Murdoch Level 3

Hatz has recently completed The Elisabeth Murdoch project which is located in the Southbank campus of the University of Melbourne VCA site and is a heritage listed three storey building.  Hatz was invited to refurbish the upper level so as to allow for the relocation of the Production staff and teaching spaces from an adjacent…
Read More