Baldwin Spencer Lounge

Summary

The Baldwin Spencer Lounge is a part of Physics Expansion project.  The design concept utilises triangulated folded patterns and strong colour in curating the function of the learning spaces. Linear lights highlight the perspective lines thus creating a strong profile for the angled ceilings and joinery.

Physic Expansion - Baldwin Spencer Student Space

Location: Parkville, Victoria, Australia
Type: Institutional Refurbishment
Status: Complete

Credits

Design: HATZ
Project Team: Steve Hatzellis, Celine Gruson, Shenia Lay, Harith Fadhillah and Adam Mamaj

Project Manager: Tom Ryan from The University of Melbourne
Services: WSP Engineers
BCA: Design Guide

QS: Simon Wragg and Associates
Builder: ByDesign Construction Group
Photography: HATZ

Comments are closed.